Szórakozás

Tankolt és vacsorázott a lopott fémhulladékból

Élelmiszert, és a következő akciókhoz benzint vásárolt a kapott pénzből az a férfi, aki fémlapokat és alumíniumot lopott, majd adott le egy csongrádi átvevőtelepen.

Lopás miatt indult büntetőeljárás az ellen a 33 éves csongrádi férfi ellen, aki januárban nyolc esetben különböző fémhulladékokat tulajdonított el Csongrádról, valamint egy szentesi tanyáról -tájékoztatta a Szeged24-et a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolfálata.
A férfi kocsikázás közben lett figyelmes arra, hogy az esővíz elvezető árok felett szinte minden ház előtt vastag vasból készült áthidaló található. Mivel pénz szűkében volt, úgy döntött, hogy ellopja és leadja azokat egy szentesi fémhulladék átvevő telephelyen. A vasért járó pénzből rendre élelmiszert és a következő ’beszerző útra’ való üzemanyagot vásárolta meg. Egy alkalommal, amikor Szentesről tartott hazafelé, észrevett egy tanyát, amelynek udvaráról egy alumínium könyökcsövet lopott el.
A csongrádi rendőrök a feljelentések alapján széles körű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, melynek eredményeként került látókörükbe a 33 éves tolvaj. A férfit előállították, kihallgatása során pedig beismerte tettét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik