Szórakozás

Puzsér földbe döngöli Norbit

A Facebookon levelezget egymással Puzsér Róbert és Schobert Norbi. A Csillag születik egykori zsűritagja szerint a fitneszguru "megtérést hazudott a sátán mikrofonjába".

Mint már megírtuk, Puzsér Róbert eldöntötte, 2013-ban felveszi a harcot Hajdú Péterrel. Hosszasan posztolt Facebookján a témában: kifejtette, Mr. Frizbi Orbán-interjúján túl a Schobert-beszélgetés is felháborította. A fitneszguru rögvest reagált is a bejegyzésre, Puzsér pedig visszapattintotta a labdát, eképpen:

“Megrendítő gyógyulása, találkozása az angyalokkal, szembenézése a legvégső igazsággal, végezetül visszatérése a földi siralomvölgybe olyan teljesítmény, amilyennel kevesen büszkélkedhetnek. Első nekifutásra valahova Lázár és Pál közé lőném be, de ha hozzáveszem, hogy még Jézusnak sem volt négyszáz fős vállalkozása, hiszen csak tizenkét főállású trénert alkalmazott, emellett pedig a táplálkozásról alkotott nézetei se voltak különösebben forradalmiak, azt kell hogy mondjam, Norbert, hogy Ön már most a legmagasabb ligában játszik. Ne szerénykedjék! Volt, aki tudott a vízen járni, Ön viszont Schmuck Andorral tett csodát” – kezdte.

(Fotó: Neményi Márton)

“Talán már a Biblia update-kiadásán töri a fejét, ezért csak óvatosan merem megkérdezni, hogy amikor azt írta nekem, hogy “ajánlom Önnek azokat a perceket, amikor elkap az ember egy kórházi baktériumot, és egy tenyérnyit kivágnak a szívéből” ezt egész pontosan hogy értette? Ön, mint spirituális tanító, Isten igéjének friss hírnöke, alig egy hónappal tanúságtétele után ezt a boldogító Örömhírt csak nekem hozta el, vagy mindenkinek, aki még nem született újjá Krisztusban? Csak nekem ajánlja a rendszeres testmozgást Norbi dvd-re, update menüt ebédre, vacsorára meg egy nagy halom húsevő baktériumot, hogy egyék ki a szívem, vagy mindenki másnak is, aki kész Önt követni az Úton?” – teszi fel kérdéseit a Csillag születik egykori zsűritagja.

“Remélem, megkapom szíves válaszát, mielőtt még egy tenyérnyi darabot kivágnának a szívemből. Pedig olyan korai lenne, hiszen ahogy rámutatott, még nem is ‘alkottam’  semmit. És igaza van, Norbert. Könyveket írni, kulturális-közéleti műsorokat gyártani nem kunszt. Kiárusítani a csajom testét, a családi intimitást aprópénzre váltani, a bulvár mocskában dagonyázni, megtérést hazudni a Sátán mikrofonjába, az igen! Ez az a hitelesség, amire mindennél jobban vágyom. Kérem, Norbert, vezessen az Úton!” – írja.

Véleményünk szerint most sem kell sokáig várni Norbi válaszára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik