Szórakozás

Musicalt írnak az X-Factorból

Simon Cowell, az énekes tehetségkutató atyja azon gondolkodik, egy X-Factor-musical biztosan bejönne a népnek. Neki pedig az a sok-sok pénz, amit ezzel az ötlettel kereshet.

Már folynak a tárgyalások a musical megvalósításával kapcsolatban, amelynek amúgy eléggé pénzszaga van. Bár a néző azt látja,hogy Simon Cowell, a zsűri oszlopos tagja egy, ebbe az ellenszenves pózba beleöregedett mogorva fráter, de azért nem kell sajnálni. Eláruljuk, hogy ő a show producere, így az ezen keresett súlyos összegek jócskán kisimítják azokat a mimikai ráncokat, amit a kapahangú énekesek végighallgatása után reflexből kell produkálnia.

A projekt megemlítésére adott visszajelzések elég pozitívak, így már csak a lassan esedékes musical workshopot kell kivárni, hogy a dolog hivatalossá váljon. Addig azonban egy drámai döntést meg kell hozni, mert bizony ezen megy a legnagyobb fejtörés a kreatív irodában. Ki fogja Simon Cowellt alakítani?

(Foto: FOX)

Maga az X-Factor-mogul sem gondolhatja komolyan azt az angol cinikus humorban megáztatott megjegyzését, miszerint a musicalt is tehetségkutató formájában kellene elindítani. Na ne már! Hány bőrt lehet még lehúzni erről az x-factoros parádéról? Jó lenne még egy rockopera is, nem? Netán egy szavalóversenyes különkiadásra is lehetne építeni, amelyre csakis a bukott színművészetiseket hívnák be. De most fókuszáljunk csak a musicalre. Ízlelgessük: egy zenés produkcióból akarnak még zenésebb produkciót csinálni. A zsűri majd áriákba oltva mond ítéletet a gyatra énekesek felett. Nem tudjuk, hova lehetne ezt még fokozni, de mi egy pantomimelőadásra befizetnénk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik