Szórakozás

Kiderült, kik a Szombat esti láz párosai – Ördög Nóra visszavonul

Szombat esti láz (Szombat esti láz)
Szombat esti láz (Szombat esti láz)

Vége a titkolózásnak: kiderült, hogy kik húznak táncos cipőt idén, a Szombat esti lázban.

Már hónapok óta pletykáltak a versenyzők kilétéről. Szó volt arról, hogy mások mellett Győrfi Pál, Varga Izabella, Dundika és Istenes Bence is betáncolja magát a show-ba, az RTL II viszont eddig egyetlen nevet sem erősített meg. Nem kell viszont tovább rágnunk a körmünket, ugyanis a csatorna ma délelőtt tartott sajtótájékoztatóján bemutatta a hamarosan induló Szombat esti láz című műsor szereplőgárdáját.

Az öt év után újjáélesztett táncverseny műsorvezetői a sokáig emlegetett Oroszlán Szonja kiesése után Csonka András és Lilu lesznek majd. A pletykák szerint azért cserélték le Szonját, mert hosszas pénzügyi kötélhúzás után sem tudott megállapodni az RTL Klub feltörekvő kábelcsatornájával.

2008-ban Katus Attila nyerte a Szombat esti lázat (Fotó: RTL Klub)

És akik 2013-ban esélyt kapnak arra, hogy a parkett ördögei lehessenek: Angyal András-Bálint Antónia, Práger Kitty-Győrfi Pál, Cseh-Szakál Tibor-Varga Izabella, Máramarosi Tünde-Vastag Csaba, Molnár Andrea- Szilveszter gazda, Südi Iringó-Istenes bence, Markó Róbert- Tóth Gabi, Mászáros Máté-Dundika.

A zsűritagok: Esztergályos Cecília, Szirtes Tamás, Keleti Andrea és Tihanyi Ákos lesznek.

Ugyanitt, a a sajtó képviselői előtt jelentette be visszavonulását Ördög Nóra. Az RTL műsorvezetője már az ötödik hónapban jár kislányával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik