Szórakozás

Az RTL-en az új Dallas második évada

Szombat esti láz, Gazdálkodj okosan!, Péntektől péntekig, Segítség, bajban vagyok!, Éjjel-nappal Budapest. Csak néhány az RTL-csoport új, saját gyártású produkciói közül, amelyek mellett sorozatokkal is erősít a két csatorna. Egyebek mellett jön az új Dallas második évada, és egy sosem látott Bud Spencer-sorozat is, valódi HD-ben.

A Magyar RTL Csoport szezonnyitó sajtóeseményén kiderült, hogy az RTL Klub és az RTL kábelportfoliója számos saját gyártású műsorral, premiersorozatokkal és HD-tartalmakkal erősít a az elkövetkező hónapokban, március 9-én pedig indul Magyarország legnépszerűbb táncos showműsora, a Szombat Esti Láz.

Segítség, bajban vagyok! címmel hétköznap esténként egy újabb konstruált reality-típusú műsort láthatnak a nézők az RTL II képernyőjén. Csütörtök esténként jön a Gazdálkodj okosan!, amely nehéz helyzetben lévő szereplők, családok bevonásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel. Február 22-től Istenes Bence műsorvezetésével indul a Péntektől péntekig című műsor. Az RTL Klub és az RTL II magazinműsorainak legérdekesebb riportjait láthatják a nézők hétről hétre összegyűjtve, minden péntek este.

(Fotó: RTL Klub)

Hónapok óta folytak a találgatások arról, vajon mikor kerül újra képernyőre a leglátványosabb és legnépszerűbb táncos showműsor, a Szombat Esti Láz. A sajtóeseményen kiderült, hogy március 9-től újra felragyognak a fények, és kezdődik a tánc! Az RTL II képernyőjén új évaddal jelentkezik a nagy sikerrel futó Szombat Esti Láz. A műsorban Bálint Antónia – Angyal András, Dundika (Szentiványi Hajnalka) – Mészáros Máté, Tóth Gabi – Markó Róbert, Varga Izabella – Cseh-Szakál Tibor, Vastag Csaba – Mármarosi Tünde, Győrfi Pál – Práger Kitty, Istenes Bence – Südi Iringó és Medvegy Szilveszter – Molnár Andrea párosa küzd majd a nézők kegyeiért és a zsűri pontszámaiért. Az ítészek: Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos. Műsorvezetők: Lilu és Csonka András.


Kolosi Péter programigazgató számolt be az újdonságokról (Fotó: RTL Klub)

A saját gyártású műsorok mellett prémiumsorozatok is érkeznek az RTL II képernyőjére, magyarországi televíziós premierek várják a nézőket. Jön a többször díjnyertes Homeland – A belső ellenség, az új Dallas első évadának vetítése után a második évad, amelyben hat epizód erejéig még a zseniális Larry Hagmant is láthatjuk játszani. Bud Spencer főszereplésével pedig érkezik egy könnyed krimisorozat, a Nincs kettő séf nélkül.

(Fotó: © 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.)

Sorozatokban az RTL Klubon sem lesz hiány, már ma estétől látható az izgalmas Hatalom hálójában, keddtől pedig folytatódik a Grace Klinika. Pénteken indul a Zöld íjász, majd érkezik a Transporter, Jean Reno Jo Le Grand című sorozata, a Ture Justice és a The Following.

A sajtóesemény egyik különlegessége az RTL Klub induló új napi sorozatának, az Éjjel-nappal Budapest forgatási helyszínének bemutatása volt.


(Fotó: RTL Klub)

Az RTL Klub február 11-én megkezdi HD adását. A főműsoridő már most is jelentős – és egyre növekvő – részében a csatorna úgynevezett „nativ HD” műsorokat sugároz majd. Így jelentkezik majd az új napi sorozat, az Éjjel-nappal Budapest, a Híradó, a Fókusz, a Reflektor, a Házon kívül és a XXI. század. Feburár 18-tól pedig már a Barátok közt nativ HD epizódjait is élvezhetik a nézők. A tavasz folyamán egyre több sorozat és film is nativ HD minőségben lesz látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik