Szórakozás

Éjjel-nappal Budapesttel erősít az RTL Klub

.Február 11-én indítja el új, naponta jelentkező sorozatát az RTL Klub. Az Éjjel-nappal Budapest előreláthatólag hatalmas durranás lesz.

Ma délelőtt tartott sajtótájékoztatót az RTL Klub. A csatorna vezérigazgatója, Dirk Gerkens értékelte az RTL II eddig teljesítményét és beszámolt a csatorna új műsorairól is. Kiderült az is, mi lesz idén az RTL Klub legnagyobb dobása.

Dirk Gerkens kiemelte, fontos esemény volt számukra az RTL II októberi debütálása, és az, hogy mára 1,9 millió háztartásba, azaz potenciálisan hatmillió emberhez jut el a televízió műsora, így jelenleg az RTL II már a 14. legnézettebb csatorna a hazai piacon.

“Február 28-án indul az RTL II új műsorstruktúrája, négy új, saját gyártású műsorral, amelyek közül a legjelentősebb a Szombat esti láz lesz”- mondta a vezérigazgató. Az RTL Klub idei legnagyobb szabású produkciója február 11-én indul. Az Éjjel-nappal Budapest naponta fog jelentkezni, s nem reality, hanem fikciós műsor lesz. A sorozatban amatőr szereplők igyekeznek előre megírt élethelyzetekben természetesen viselkedni és dialógust rögtönözni. A comment.blog úgy tudja, az RTL Klub jóideig kereste a szereplőket, amíg összeállt egy karakteres gárda.
A szereplőket – többek között – így toborozták:



Ajánlott videó

Olvasói sztorik