Szórakozás

Nagy leleplezésre készül a TV2: kiderülnek A Nagy Duett párosai

A pénteki SuperMokkában derül ki A Nagy Duett sztárpárosainak összeállítása. A SuperTV2 magazinműsorának vendégei a február 10-én induló show-műsor szereplői lesznek, akik a párosításokon túl kulisszatitkokba is beavatják a nézőket.

Február 10-én indul A Nagy Duett a SuperTV2-n. A húsz sztárénekes neve már nyilvánosságra került, azt azonban hetek óta csak találgatni lehet, ki-kivel áll majd színpadra a látványos show-ban. Eddig a szereplők – a profik: Bangó Margit, Csézy, Détár Enikő, Gáspár Laci, Király Linda, Kökény Attila, Pataky Attila, Szandi, Szinetár Dóra és Szulák Andrea, valamint az „amatőrök”: Cseke Katinka, Dopeman, Erdélyi Mónika, Gesztesi Károly, Görög Zita, Kovács Lázár, Lakatos Márk, Papp Gergő, Szabó Győző és Zsidró Tamás – nem árulhatták el partnerük kilétét.

A SuperMokka pénteki adásában azonban vége a titkolózásnak, fellebben a fátyol, és kiderül a párosok összeállítása. A TV2-csoport legújabb csatornájának délelőtti magazinműsorában A Nagy Duett szereplői lesznek a vendégek, akik a párosításokon kívül azt is elárulják, hogyan készülnek a nem mindennapi duettekre. Az énekpróbák már gőzerővel zajlanak, hamarosan elkezdődik a koreográfiák betanulásának időszaka is.

Ők már biztosan egy pár
(Fotó: TV2)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik