Szórakozás

Megszületett Shakira első gyermeke

babaláb (babalábacska)
babaláb (babalábacska)

A 35 éves énekesnő tegnap este adott életet kisfiának, Milánnak.

Kedden este megszületett az FC Barcelona játékosa, Gerard Piqué és a kolumbiai énekesnő, Shakira közös gyermeke. A kisfiú néhány gramm híján három kilóval este fél 10-kor jött a világra egy barcelonai magánklinikán és édesanyjával együtt kiváló egészségnek örvend. A szülők a Milan nevet választották első csemetéjüknek, aki megkapta mindkettejük vezetéknevét is.

A kolumbiai énekesnő az elmúlt egy hétben már rettenetesen szenvedett a terhesség miatt és erős fájdalmai voltak. Eredetileg a hétvégén császármetszést végeztek volna rajta, de akkor Gerard a Barcelona első idei vereségével végződő bajnokiján játszott, így nem lehetett volna ott fia megszületésénél ezért úgy döntöttek, várnak néhány napot.

Shakirát kedden délután ötkor hátvéd párja maga vitte be a klinikára, ahol korábban mindenkivel titoktartási szerződést írattak alá. Ami fölösleges volt, mivel az énekesnő gyakorlatilag minden elképzelhető információt megosztott a Twitteren a szülésről és babájáról. “Milan pont olyan, mint – vicces kedvű – apukája, azonnal az FC Barcelona tagja lett” – áll – egyebek mellett – a család közleményében”

(Foto: NorthFoto)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik