Szórakozás

Kiszel Tünde állítja: nem könnyű préda

Bár társaságát szívesen pénzzé teszi, zsákbamacskát nem árul Kiszel Tünde. A BlikkTv riporterének elárulta, miből él, és azt sem titkolta, milyen az a férfi, aki az ágyába is bebújhat.

Kiszel Tündénél nem lehet ajtóstól rontani a házba – tudtuk meg a BlikkTv videójából. Megszámlálhatatlan udvarlója és lovagja közül kizárólag az udvarias, tisztelettudó, romantikus és nem utolsósorban magas érzelmi intelligenciájú férfiak kerülhetnek a szíve közepébe és ágyába, mint mostani hódolója, Martin, bár egyelőre a fiatalember is csupán gyertyafényes vacsorákon élvezheti a naptárdívát. Tünde, aki a napokban társaságát is áruba bocsátotta, hozzátette, nem szereti a – bármit is értsünk alatta – huszáros dolgokat, nincsenek egyéjszakás kalandjai, ugyanis konzervatív és régimódi, nem lehet őt “csak úgy” levenni a lábáról.

(Fotó: Neményi Márton)

A portál az örök és kínzó kérdést is felette, “vajon miből él Kiszel Tünde?”. Az önmagát dekoratív médiaszemélyiségként definiáló celebnő rezzenéstelen arccal vágta rá, nagyon sokat dolgozik, például naptárt dedikál, de rendezvények háziasszonyaként is látható. A napilap kíváncsi volt arra is, mit jelent az a mondat Tünde Facebook-oldalán, hogy a munkahelye a televízió. “Sokat hívnak szerepelni az RTL Klubhoz és a TV2-höz válaszolta a celeb”. Hm.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik