Szórakozás

A Himnusszal viccelődik Fekete Pákó

A nigériai származású celeb egy csapat középiskolással nagy viháncolás közepette énekelte - helytelenül - a magyar himnuszt. Az RTL Klub is jelen volt, amikor Pákó - a Himnusz megszületésének 190. évfordulóján -  Kölcsey Ferenc művét gyakorolta.

Egy szlovákiai magyar középiskola énekkara vállalta, hogy a Budapest-Bamako-rally rajtjánál kísérik majd Pákót, amikor a magyar himnuszt közösen éneklik az indulók. A Fókusz ellátogatott a rendhagyó főpróbára, ahol a diákok Fekete Pákóval gyakoroltak vadul.

(Fotó: TV2)

A didikirály láthatóan a forgatás alatt ismerkedett először a Himnusszal, énektanár próbált neki segíteni az éneklésben, de hiába. Pákónak egyetlen hangot sem sikerült eltalálnia.

“Vigyázni kell azért, főleg a Himnusznál, mert ez egy szent dolog. Legyen egyéni egy kicsit, hagyjuk, hogy olyan legyen, amilyennek ő elképzeli, de azért ne legyen nagyon hamis, ne legyen teljesen más stílusú, mint ahogyan azt megszoktuk” – mondta a Fókusz riporterének Béres Gábor énekkarvezető, aki láthatóan elhűlt Pákó borzalmas próbálkozásától.

Pákó egyébként reményei szerint hamarosan magyar állampolgár lesz, már csak ebből a szempontból sem árt, ha végre megtanulja a nemrég lecserélt Himnuszt.

Hogy miképp értelmezte át Pákó a Himnuszt? Megmutatjuk!


Ajánlott videó

Olvasói sztorik