Szórakozás

Dopeman: “Szánalmas szerepkörbe szorult Hajdú Péter”

Hajdú Péter A Nagy Duett-beli szereplése Dopemanben is mély nyomot hagyott. Az énekes műsor új szereplője azt ígéri, elődjével ellentétben ő nem szorítja magát "szánalmas szerepkörbe".

Nem először viccelődött Hajdú Péter rovására Claudia és Dopeman. Utóbbi nemrégiben Facebookján tette közzé nem túl hízelgő véleményét a tévésről: „tényleg olyan, mint valami (…) dögkeselyű. Mindig a tragikus, drámai eseményeken nyerészkedik és közben sugárzik, hogy mennyire nem őszinte.”. Liptai pedig akkor orrolt meg kollégájára, amikor kedvese, Daróczi Dávid halála után Choli bácsi a Frizbiben vendégeskedett és azóta kevés alkalmat hagyott ki, hogy gúnyolódjon a műsorvezetőn. 

Így valószínűleg az sem véletlen, hogy a SuperMokka A Nagy Duett-blokkját Hajdú Péter első széria-beli produkciójával vezették be, megadva a beszélgetés alaphangulatát. A februárban induló énekes műsor szereplője, Dopeman úgy véli, vagy úgy lehet szórakozató valaki A Nagy Duettben, hogy szánalmas szerepkörbe szorítja magát, mint Hajdú Péter, vagy pedig úgy, hogy elvarázsolja valamivel a közönséget. Az alternatív köztársasági elnök kijelentette, meg akarja mutatni, hogyan lehet úgy részt venni műsorban, hogy közben az ember ne veszítse el a karakterét. Állítása szerint olyan nem fordulhat elő, hogy átmenjen Hajdú Péter-effektusba. Hogy milyen is az? Megmutatjuk. Jó szórakozást! 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik