Szórakozás

Balesetek és a “szokásos” illegális bevándorlók

Bács-Kiskun megye közútjain az elmúlt 24 órában 1 súlyos, 2 könnyű sérüléssel járó, valamint 12 anyagi kárral járó közlekedési baleset történt. Ittas gépjárművezetőt nem találtak.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított két fiatalkorú és két felnőtt eritreai állampolgárokkal ellen, akiketpénteken reggel fogtak el a járőrök Kelebia belterületén, tiltott határátlépésért. Okmánnyal nem rendelkeztek, az ellenőrzésük során kiderült, hogy két külföldi ellen beutazási és tartózkodási tilalom vanérvényben. Büntető eljárás indult ellenük Beutazási és Tartózkodási Tilalommegsértése bűncselekmény miatt. Ketten a Kiskunhalasi Őrzött szállásra kerültek a két nőt pedig átszállították a Békéscsaba Őrzött Szállásra -tudta meg a Szeged24 a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon.

A Kelebia Határrendészeti Kirendeltség eljárást indított a stabil hőkamera jelzése alapján tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt egy koszovói család ellen (apa, anya és 2 éves gyermekük). Tompa külterületén fogták el őket a határrendészek. A család menekültstátusz iránti kérelmet nyújtott be, így a Békéscsaba Befogadó állomásra vitték őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik