Szórakozás

Szulák váltja D. Tóth Krisztát?

A pletykák szerint Szulák Andreát kérné fel az MTVA a DTK Show vezetésére. A műsorvezető a Hír24-nek elmondta, felkérést nem kapott, a csatorna sajtószóvivője szerint a kérdés nem aktuális.

D. Tóth Kriszta felmondását követően arról szóltak a hírek, hogy a tévés távozásával együtt a monogramjával fémjelzett műsor is megszűnik, ám ezt az MTVA cáfolta. “A DTK Show-t, mint női talkshow-t az MTVA hozta létre a közmédiában, a televíziós formátum a jövőben is szerepel az M1 képernyőjén – függetlenül a műsorvezető személyétől. Tehát a tavaszi műsorrendben továbbra is lesz női talkshow a közmédiában, az, hogy a műsorvezetőt D. Tóth Krisztinának hívják vagy sem, a műsor létével kapcsolatos találgatásokat illetően jelen pillanatban egyáltalán nem mérvadó” – mondta el néhány napja a Hír24-nek Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke

Televíziós berkekben most arról suttognak, hogy az új, D. Tóth Kriszta nélküli DTK Show vezetésére a csatorna Szulák Andreát kérné fel. A műsorvezető-színésznő a Hír24 kérdésére elmondta, ő maga is hallott a pletykáról, ám az MTVA-tól hivatalos felkérést nem kapott.


(Fotó: Story4)

Lencsó Rita sajtófőnök megkeresésünkre leszögezte, ez a kérdés számukra  még nem időszerű. „Tudomásunk szerint Szulák Andreát jelenleg máshová köti a szerződése” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik