Szórakozás

Százezer a nyomravezetőnek

Százezer forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője annak, aki segít kézrekeríteni a szentesi ötvösbolt kirablóit. Személyleírás is!

Két ismeretlen férfi rabolt ki egy ötvösboltot egy fegyverutánzattal Szentes belvárosában január 11-én délután. A támadók megkötözték az alkalmazottat, majd elmenekültek a zsákmánnyal.

A rablól személyleírása:
– 20-25 év körüli, kb. 170 cm magas, erősebb testalkatú, sötét színű kötött sapkát, kabátot és nadrágot viselő férfi.
– 20-25 év körüli, 175 cm magas, vékonyabb testalkatú, sötét színű sapkát és dzsekit viselő férfi, akinek a kabátja hátsó részén, a vállainál két oldalon függőlegesen lefutó sárga díszítő csík volt látható.

Az elkövetők a lopott ékszereket egy fekete színű sporttáskába pakolvák. A támadók elvittek három darab nagyobb értékkel bíró arany köves gyűrűt és egy pár köves fülbevalót.

Aki a bűncselekmény elkövetőiről, vagy a csatolt fényképeken látható gyűrűkről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnüldözési Alosztályán, vagy hívja a 112-es segélyhívószámot.  A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 100.000 forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik