Szórakozás

Micimackó ismét visszatér a képernyőre

Micimackó története kicsik és nagyok örömére ismét visszatér a képernyőre „Micimackó meséi a barátságról” címmel, és 18 rövid epizódon keresztül követhetjük Micimackó, Malacka, Füles és barátaik kalandjait.

A történet természetesen a Százholdas pagonyban játszódik, amelynek a gyönyörű walesi táj ad otthont. Az új sorozat mesemondója a közismert angol színész, humorista Robert Webb, aki gyermekkorában maga is a szeretnivaló mackó történetein nőtt fel.

A mesesorozatban a közismert angol színész, humorista Robert Webb is szerepet kapott. A sorozat mesemondójaként időtlen történeket mesél el a világ legkedveltebb mackójáról. „Gyerekkoromban imádtam a Micimackó könyveket és a TV sorozatot is, most pedig a gyerekeim nagy kedvence. Nagyon örültem mikor megtudtam, hogy részese lehetek a projektnek. Azért is különleges ez a sorozat, mert a mai kor gyermekei is felfedezhetik Micimackó lebilincselő világát az igazán igényes képi és hangi világon keresztül, amely élvezetessé és emlékezetessé teszi az esti mesét”- árulta el Robert Webb.

A barátságra fókuszáló sorozat január 14-én startol a Disney Csatornán a kifejezetten kicsik számára létrehozott Disney Junior műsorblokkban. A készítők legfőbb célja az volt, hogy megismertessék a legkisebbeket is a Disney ikonikus karakterével, Micimackóval. A sorozat különleges alkalom arra, hogy a szülők gyermekeikkel közösen újra átéljék saját gyermekkoruk élményeit, és generációról generációra tovább örökítsék ezeket a csodálatos meséket. A sorozat alapötletét a nemrég megjelent Disney Micimackó könyvsorozata adta, amelyet szintén különleges technikával keltették életre.

A sorozatnak önálló Facebook oldalt is dedikált a Disney Csatorna, ahol, amellett, hogy egy kedves közösség részese lehet, az egyes epizódokról, szereplőkről tudhatnak meg mindent a Micimackó rajongók.

A Facebook oldal elérhető ezen a linken.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik