Szórakozás

Három tűzeset és két műszaki mentés

Túlhevült kazánokhoz, kigyulladt és árokba csúszott autókhoz hívták szerdán a csongrád megyei katasztrófavédelmet.

Szerdán a déli órákban Hódmezővásárhelyen, a Kisfaludy utca egyik házának tulajdonosa értesítette a megyi katasztrófavédelem ügyeletét, hogy a vegyes tüzelésű kazánja túlhevül és felrobban. A kiérkező egység azt tapasztalta, hogy a kiegyenlítő tartály biztonsági szelepjén keresztül távozott a gőz, majd a berendezés a tüzelés megszüntetése után üzemszerű állapotra visszahűlt.

Hasonló eset történt kora este, a szegedi Tas utcában, ahol egy melléképületben üzemelő kazán túlmelegedett, és a gőz a biztonsági szelepen át a szabadba távozott.

Kora délután Szegeden, az Acél utca és az Algyői út kereszteződésében egy benzin és egy gázüzemű személygépkocsi motorterében az elektromos kábelek gyulladtak ki, amelyet a járművek vezetői a tűzoltók kiérkezéséig eloltottak.

Este, a 47-es főúton Hódmezővásárhely mellett, Kishomok térségében egy SMART típusú kapott lángra és égett teljesen ki. A tüzet a vásárhelyi tűzoltók oltották el.

Szegeden, a Fürj utca egyik háza előtt tolatás közben egy személyautó félig az árokba hajtott, és az út egy résztét elfoglalva állt meg. A kiérkező egységek visszasegítették az útra a járművet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik