Szórakozás

Alkoholelvonóra küldené apja VV Évát

Valakinek lépnie kell, ha azt akarjuk, hogy ne torkolljon tragédiába Éva ámokfutása.

Ki tud segíteni VV Éván? Az egykori valóvilágos mára árnyéka lett önmagának, az elmúlt hetekben egyre aggasztóbb hírek látnak napvilágot vele kapcsolatban: diszkóban verekszik, cigarettát nyom el másokon, koponyaalapi töréssel kerül kórházba, mert elagyabugyálták, egy nála idősebb férfival költözik össze, akinek ellopja az alkoholgyűjteményét, késsel fenyegeti lakótársnőjét. A Bors szerint minden balhéban közrejátszott az alkohol, így nyilvánvaló, hogy a lánynak sürgős segítségre van szüksége. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint ahogyan hangzik, ugyanis Éva nem hajlandó kezeltetni magát. Azt állítja, hogy nincs semmi baja.

„Miért mennék elvonóra? Mindenki azt akarja, hogy megbolonduljak? Hát nem fogok. Nem vagyok BB Éva. Nem akarok összeroppan­ni a körülöttem zajló felhajtás miatt, mondjuk már így is totál kivagyok. Nem kapok munkát, az emberek elfordulnak tőlem” – mondta ingerülten a lap újságírójának Éva.

(Fotó: RTL Klub)

A lányért állítólag édesapja, Baukó György is nagyon aggódik. Egy közeli ismerős szerint Évát a legjobb lenne alkoholelvonó kúrára küldeni vagy gondnokság alá helyezni, még mielőtt tragédiába torkollik az ámokfutása. Erre azonban a jogász szerint jelenleg nem kötelezhető.

„Senki nem kötelezheti elvonókúrára, az együttműködése kell hozzá. Kényszergyógykezelésre is csak akkor lehetne küldeni, ha elkövetne egy olyan súlyos bűncselekményt, amelynek minimum egy év letöltendő szabadságvesztés a büntetése, és összefüggésbe hozható az elmeállapotával. Ilyen például egy emberölési kísérlet. Addig nem lehet ön- vagy közveszélyesnek nyilvánítani” – fejtegette a Borsnak dr. Hyross Virág ügyvéd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik