Szórakozás

Breaking: Norbi is halandó

Még maga C. G. Jung is megirigyelné Schobert Norbi álmát, amit a Facebookon osztott meg a nagyérdeművel. Kamaszkori énje mellett a "legázolós" baktérium is előkerül. Újra.

A sokat próbált update-gurunak álmában sincs nyugodalma. Gyerekkora kövér réme még a pihenés óráiban is megtalálja. Állítólag. A norbisan didaktikus mese ezúttal időnként Notting Hill-i magaslatokat idéz, óhatatlanul eszünkbe jut Julia Roberts könnyes monológja, az az ‘én is csak egy egyszerű lány vagyok’ vagy ilyesmi kezdetű.

“Érdekes álmom volt az éjjel. Visszarepültem a 70-es évekbe és azon gondolkodtam, hogy csöngessek be otthon, mit mondjak ki vagyok, ne nézzenek bolondnak, ne kapjanak sokkot akik annyira hiányoznak. Mi van, ha találkozom azokkal akiket szerettem, de már nincsenek itt és találkozom a kövér kisfiúval? Mit mondok neki? Aztán felébredtem és itt a valóság, új életemben kezdem a napot. Eszembe jutottak az esti titkos kocogások a sötétben, az üres virsli délután 3-ig, mert este már nem mertem enni” – idézi fel kálváriáját a most tizennéhány kilót fogyott, de az elhízástól rettegő Norbi.

Súlyosan elhízott kiskamasz volt
(Fotó: Facebook)

“Aztán egy régi hiba korrigálása műtéttel sikersztori és 5 hét múlva valahonnan legázol egy fertőző baktérium és mindent kezdhetek előlről, de nem a fogyásért, hanem az életemért küzdök. Újra csak a makacsság és az ima marad. Rádöbbenek, hogy ugyanaz az átlagos reménykedő srác vagyok közületek és nekem is fáj, ha elüt az autó, rajtam is fog a golyó, vagy a baktérium…” – folytatja.

Konklúzió és breaking: Schobert Norbi sem halhatatlan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik