Szórakozás

Muri Enikő már unja a szakítása körüli balhét

Az x-faktoros nemrég szakított New York-ban élő exkedvesével és már egyre kevésbé érdekli, ha nem várja otthon senki.

Muri Enikő még csak 22 éves, de a gyerekkori vágyait már megvalósította: 2011-ben ő lett az év női hangja, megjelent élete első önálló lemeze, játszik a Madách Színházban, nemrég pedig az Operettszínházban is megkapta a Ghost című musical egyik főszerepét. Amíg a karrierjével minden rendben van, magánéletében sok szomorúság érte. Nagyjából egy éve vesztette el szeretett nagymamáját, nemrég pedig New York-ban élő kedvesével is szakítottak. Enikő azt mondja, hogy kereknek azonban csak akkor tartana maga körül mindent, ha nem élne egyedül.

Fotó: RTL II

“Jaj, ne kezdjünk bele most bele a témába, mert egyrészt nem fontos, másrészt pedig már annyira unom. És higgye el, nem foglalkozom ezzel” – mondta Muri Enikő a BEST-nek, aki láthatóan nem szívesen beszél a szakításáról.

“Az albérletemben sokat vagyok egyedül, mindenhol máshol emberek vesznek körül. Ugyanakkor ma már egyre inkább tudok mit kezdeni az egyedülléttel. Egy fárasztó nap után jólesik pihenni és nem szólni senkihez, máskor pedig pont ez nyomaszt” – tette hozzá Enikő, aki új szerelemre vár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik