Szórakozás

Pornóban látnák szívesen a hercegi nászt

katalin-hercegno-(210x140)(2).jpg (katalin hercegnő, )
katalin-hercegno-(210x140)(2).jpg (katalin hercegnő, )

A Vivid Entertainment pornógyártó cég kívánságlistájának első helyén áll a hercegi pár intim együttlétének megkaparintása, ezzel is maguk mögé tudva olyan sztárokat, mint Kim Kardashian és Kanye West.

Steven Hirsch, a Vivid Entertainment alapítója azzal érvelt, hogy a hercegi pár minden mozzanata amúgy is dokumentálva van, akkor ez már igazán semmiség lenne, ha pluszban a huncut éjszakákba is betekintést engednének. Üzleti szempontból sem lenne utolsó, hisz a nyálcsorgató nép venné, mint az akciós LED tévét.

(Foto: Reuters)

A hercegi pár ebben is az első lenne. A Vivid Entertainment top tízes kívánságlistájának második helyén Kim kardashian és Kanye West, a harmadikon Jay-Z és Beyonce, a negyedik helyen Jennifer Aniston és kedvese, Justin Theroux áll, végül ez előkelő ötödik hely Justin Bieber és Selena Gomez párosé. Nem hinném, hogy bármi mocskos mozdulatot, bármi extrém, profi pózt elleshetnénk tőlük, de aztán az is lehet, hogy a hírességek nászát angyali ének kíséri, miközben csiripelő madarak húzzák vállukra a sokat sejtető, de leginkább eltakaró lepedőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik