Szórakozás

Jól kiosztották Bódi Sylvit

bódi sylvi (bódi sylvi, )
bódi sylvi (bódi sylvi, )

Kemény kritikát kapott Facebook-oldalán Bódi Sylvi. A modell - azt állítja - nem foglalkozik rosszakaróival, és ezentúl is szívesen megmutatja magát nem "kifutóképesen" is.

Több hónapos nyaralásából tért haza karácsonyra Bódi Sylvi. Az egzotikus “világ vége”-naptárt piacra dobó celebet az édesanyja várta a reptéren, aki Sylvi bevallása szerint alig ismert rá a saját lányára.  “Fiam, te túl barna vagy és túl szőke. Alig ismertelek meg!” – fogadta a modellt a mamája.

Sylvi a Facebookon a rajongói oldalán meg is mutatta magát napszítta, szőke tincsekkel. Elárulta, leginkább természetes, sötétbarna haját kedveli, de most a világosabb árnyalatot is megszerette, ugyanis a indonéziai szörfös napokra emlékezteti. Sylvi követői közül a legtöbben az egekig magasztalták a “szőkeséget”, persze, volt olyan is, aki beszólt a modellnek, miszerint vacakul néz ki a képen.

“Nem haragszom. Ez van. Így nézek ki 45 óra utazás után. Ne nézd, ha nem tetszik. Azt hiszed, hogy a modellek mindig úgy néznek ki, ahogy a címlapokon látod őket? Csalódást kell, hogy okozzak… A különbség az, hogy én vállalom így is az arcomat, mert emberből vagyok” – vágott vissza Sylvi kritikusának, aki azonban egyenesen illúziórombolónak nevezte a lányt.

“Tudom, hogy néznek ki a modellek smink és frizura nélkül, de egy topmodell mindig nézzen ki a lehető legjobban – ez a közönség elvárása.Egy topmodell a hétköznapi ember számára a tökéletességet jelenti, és nem szabad elvenni ezt az illúziót, mint ahogy a gyerektől sem vesszük el az angyalokba vetett hitét. Persze az más, ha már valaki nem a kifutón, hanem karrierjének leszállópályáján mozog…” – olvasható.

Bár az illető férfi néven írta bejegyzését, Sylvi azt gyanítja, csakis egy rosszindulatú, irigy nő ócsárolhatja ennyire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik