Szórakozás

Ilyen lesz Janet Jacksont húszmilliós lagzija

Janet Jackson igent mondott milliárdos üzletember lovagja lánykérésére, így most már biztosan megtartják a tervezett luxuslagzit.

Janet Jackson immáron negyedszerre is menyasszony lett, miután jelenlegi párja, Wissam Al Mana megkérte a kezét. Az eljegyzésre azonban nem most, hanem még hónapokkal ezelőtt sor került, de eddig senkinek nem beszéltek róla. Janet állítólag azért nem hordja a gyűrűt, mert az annyira értékes, hogy hatalmas anyagi kár lenne, ha elveszítené vagy megsérülne. Jelenleg egy trezorban pihen a méregdrága, pótolhatatlan gyémántékszer.

A harminchét éves énekesnő és a tőle majdnem egy tízessel ifjabb milliárdos lassan két éve alkotnak egy párt. A kapcsolatukról nem sokat tudni, de egyesek szerint csak az érdekek motiválják mindkettejüket. Az anyagi gondokkal és egyre inkább hanyatló karrierrel küszködő Janet a biztos megélhetést keresi a katari üzletemberben. Wissam számára pedig hatalmas trófea egy nemzetközi világsztár, mint feleség. Emelletta Jackson-lány révén olyan emberekkel is megismerkedhet közelebbről, akikhez amúgy soha nem jutna közel, még a vagyona ellenére sem.

Ha románcukról nem is beszélnek szívesen, a leendő lakodalmukról már hónapokkal ezelőtt elárultak néhány részletet. A jövő nyáron tartandó lagzi körülbelül húszmillió amerikai dollárba kerül majd, ötszázan lesznek a meghívottak, és olyan hihetetlen pompa övezi majd a szertartást, amilyet a világ még nem látott.


A lagzi még odébb, az eljegyzés már megvolt

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik