Szórakozás

Pokorny Lia viccet csinál a gondokból

A színésznő képes ironikusan szemlélni a kellemetlen élethelyzeteket, barátnői ezért is szeretik kisírni magukat a vállán.

Pokorny Liát sok sikeres színházi naiva- és komikaszerep után az ország a Beugró című műsorban ismerte meg. Rudolf Péter, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter javasolta a producereknek, nézzék meg.


– Nekem fontos a humor, de nem tudnék egyedül kiállni és improvizálni. A fiúk csípőből lökik a poénokat, én viszont észreveszem a tréfás helyzeteket. Azt vettem észre, hogy a fiataloknak poros, lassú, unalmas a hagyományos színház. A Beugró is színház. Négy ember díszlet, jelmez, fények és zenei effektek nélkül, mégis a fiatalok körében lett népszerű. Két ember egymás szemébe néz, figyel, reagál, és bármi megtörténhet… ez elég izgalmas – mondta Pokorny Lia a Hölgyvilágnak.

– Képes vagyok kellemetlen élethelyzeteket ironikusan szemlélni. Barátnőim imádják a vállamon kisírni magukat. Együtt érzek, vigasztalok, de egyszer csak javaslom: most már nevessünk is valamin! A legjobban röhögni úgyis magunkon tudunk. Az első lépés: megszeretgetem magam, ha valami hülyeséget csinálok. Milyen lökött vagyok! – állapítom meg. De tovább kell lépni. Számomra a humor nem cinizmuson, hanem szereteten alapul – vallja a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik