Szórakozás

Csalja az asszonyt Ryan Gosling

Továbbra is képtelen ellenállni a vele dolgozó kollegináknak a világ legjobb pasijának tartott Ryan Gosling, pedig Eva Mendes várja otthon.

Már másfél éve tart Ryan Gosling és a tőle hat esztendővel idősebb, de nyolccal fiatalabbnak kinéző Eva Mendes kapcsolata. Ám a szerelmük annak ellenére sem olyan stabil, hogy együtt laknak, és egyesek már családalapításról pletykálnak. Ryan ugyanis egyre közelebbi viszonyba kerül jó barátjával, Emma Stone-nal. A páros második közös filmjét, a Gengszterosztagot promótálja Amerika szerte, és ilyenkor úgy viselkednek, valamint élnek, mint akik szerelemben élnek. A nyíltszíni flörtök és a titokban együtt töltött percek pedig egyre gyakoribbak.

Gosling és Stone azonban hiába vonzódnak egymáshoz, nem akarják tönkretenni a jelenlegi párkapcsolataikat. Ezért csak akkor találkoznak, ha muszáj. Így mindketten kiszálltak a Focus című filmből is, amiben szerelmeseket kellett volna alakítaniuk. Mellé több keményebb szexjelenet is szerepel a forgatókönyvben, amiknek a leforgatása olyan lett volna, mint a tűzzel játszani. Nem mintha nem látták volna egymást elégszer alulöltözve az Őrült, dilis, szerelem. vagy a Gengszterosztag felvételein.

Ryan és Emma vonzalma nem lenne meglepő fordulat, hiszen eddig szinte az összes barátnőjét munka közben szedte össze a világ legjobb pasijának tartott színész. A sort Sandra Bullock-kal kezdte, majd Famke Janssennel, Rachel McAdams-szel, Kat Dennings-szel, Blake Lively-val, Olivia Wilde-dal, Kirsten Dunst-tal és Michelle Williams-szel folytatta a sort. Sőt Eva Mendesszel is egy forgatáson melegedett össze. Szóval az lenne a meglepő, ha az igencsak csábos külsejű Emmának két film alatt nem sikerült volna elcsavarnia a fejét.


Ryan már nemcsak barátkozik Emmával

Ajánlott videó

Olvasói sztorik