Szórakozás

Lemondott lányáról karácsonyra Halle Berry

Gabriel Aubry-nak valahogy sikerült kikönyörögnie Halle Berry-től, hogy közös lányuk hadd lehessen vele, így a színésznő csak később ünnepelhet Nahlával.

Az elmúlt néhány hónap igencsak keményre sikeredett a Halle Berry, Olivier Martinez, Gabriel Aubry hármas számára, de úgy tűnik, hogy már rendezték a konfliktusukat. Múlthéten ugyanis mindenki visszalépett attól, hogy a másik ellen feljelentést tegyen a novemberi verekedés miatt, és Aubry még a lányát is megkapta karácsonyra Berry-től. Így Nahla Los Angelesben ünnepel a papával, anyja és nevelőapja pedig elutaztak Párizsba, és csak jövőre térnek vissza.

Azt nem tudni, hogy Nahla valamikor szintén elutazik-e Franciaországba, vagy idén már nem találkozik Halle-val. De a színésznőnél látható malac formájú gyerekhátizsákból arra lehet következtetni, hogy a két ünnep között a kislány is a Szerelem városában lesz, hogy másodszorra is megünnepelje a karácsonyt. Mindenesetre elég nagy áldozathozatal volt a bombázó sztármamitól, hogy lemondott egy szem csemetéjéről egy ilyen fontos ünnepen.


Halle vőlegényével, távol lányától karácsonyozik

Ajánlott videó

Olvasói sztorik