Szórakozás

Egyre kínosabb Tomi gazda szerelmi története

Tomi gazda ezúttal sem hazudtolta meg önmagát. A Story magazinnak elmondta, azért örül annak, hogy Enikőt választotta a Házasodna a gazda című műsorban, mert a lány elfogadja a szüleit és Annus néniék is kedvelik a párját. Ja és még a kismalacokat is megszerette, ami, ugye nem semmi, főleg, ha vidéki lány akar lenni.

A Házasodna a gazda szereplője feltárta a szívét a Story magazinban. A 32 éves Tomi gazda úgy véli, Enikőben minden megvan, amit eddig hiába keresett a nőkben.

„Én az első perctől érzem, hogy Enikő más, mint a többi lány – árulja el Tomi -, élvezi, ha udvarolok neki, és nagyon ragaszkodó. Fontos volt, hogy elfogadja a szüleimet, és az is szerencse, hogy Enikőt fölöttébb megkedvelték édesanyámék. Biztosra veszik, hogy jól választottam. Anyu el is sírta magát, annyira meghatódott, amikor látta, hogy Enikő és én összeölelkezünk…” – mesélte Tomi gazda a Storyban, aki annyira ad szülei véleményére, hogy a záró adásban még az előnászútjukon készült intim videót is megmutatta édesanyjának és édesapjának.

Tomi szerint a lány úrrá lett a félelmein, Enikő ugyanis tartott a vidéki élettől. „Mostanra nagyon jól beilleszkedett az én világomba. Amikor megmutattam neki a kismalacokat, egyből megszerette őket” – áradozott a gazda, aki igencsak szerencsésnek mondhatja magát, ugyanis ő az egyedüli, aki a gazdaműsor szereplői közül együtt maradt választottjával.

S, hogy mit terveznek, hogyan képzelik el a közös életet, összeházasodnak-e, a Story magazinban erről is beszámolnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik