Szórakozás

Elfogták a kerékpáros betörőt

Elfogta és őrizetbe vette a Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse azt a férfit, aki az elmúlt időszakban több betörést követett el Ásotthalmon és Mórahalmon.

A 27 éves alkalmi munkás férfi üzemanyaglopásból egészítette ki a jövedelmét – mondta a Szeged24-nek Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Benzin és gázolaj reményében több mórahalmi és ásotthalmi tanyára illetve házba ment be. Legtöbbször a sértettek figyelmetlenségét, vagy „nemtörődömségét” használta ki, ugyanis általában nyitott kapukon jutott be az áldozatai ingatlanaira. Mórahalmon például addig kerékpározott, amíg olyan ingatlant nem talált, ahol a kaput és a garázsajtót sem zárták be.

A Mórahalmi Rendőrőrs nyomozói hétfőn tartottak házkutatást a férfi által lakott ásotthalmi tanyában, ahol több bűncselekményből származó tárgyat, láncfűrészt és benzines kannákat is lefoglaltak.

A fiatalember ezután beismerő vallomást tett, jelenleg nyolc betörést, illetve lopást ismert el. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik