Szórakozás

Durván savazták Tóth Gabit, de Vera megvédte

Tóth Gabit vasárnapi x-faktoros fellépőruhája miatt bírálták az interneten, de testvére azonnal a védelmére sietett.

Tóth Vera és Tóth Gabi néhány hete még egy koncert körüli félreértés miatt szóba sem álltak egymással, de már újra szent a béke a testvérek között. A lányok azóta közösen szerepeltek egy tévéműsorban, és nyilatkozatokban is megerősítették, hogy nincs harag köztük. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Vera azonnal testvére védelmére kelt, amikor Gabit az X-Faktor vasárnapi döntője miatt szidták az internetezők.

Tóth Gabi eddig is kapott már hideget-meleget új külseje miatt, de vasárnapi öltözéke sokaknál kiverte a biztosítékot. Az egyik internetes újság szerint Tóth Gabi “csöcsös kofának öltözve” lépett fel az RTL tehetségkutatójának fináléjában. Szerintük Malek Miklós egykori mentorsegédje piros hajpántja és szilikonmellei okán mélyen dekoltált ruhája miatt a női Ákosra emlékeztetett. Verát az dühítette, hogy az újságírók és az internetezők Gabi és Presser Gábor produkciója helyett csupán a lány küllemére összpontosítottak.

“Csak annyit tudok mondani, hogy csinálják Gabi után. És én most nem a sokak által kiemelt cicikről vagy a fellépőruháról beszélek, hanem hogy egy ilyen produkcióban sokan elvéreznének, úgy gondolom. Irigység, rosszindulat, ezért nem fejlődünk sehova sem. Gabi még harminc év múlva is tündököl majd, amikor a többiekről nem is tudjuk már, hogy ki volt, vagy hogy létezett” – védte meg a testvérét a Facebookon Tóth Vera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik