Szórakozás

Rá sem ismerni a megváltozott Tolvai Renire – Fotó!

Vadonatúj frizurával fotózta magát a minap Tolvai Reni. Azt beszélik, a szőke énekesnőnek nem csak a frizurája, de a teste is megváltozott.

A Story magazin információi szerint titokban, menedzsere tanácsára 25 kilótól szabadult meg Tolvai Renáta. Az énekesnő még nem lépett új külsejével a nyilvánosság elé: azt beszélik, heti négyszer jár edzeni és szinte csak salátán él.

Amíg az énekesnő vadonatúj idomairól még csupán pletykákat hallhatunk, addig megváltozott frizuráját meg is nézhetjük: Reni a minap a legnagyobb közösségi portálra töltötte fel az alábbi fényképet, és tény, már az arcán is látszik, hogy jó néhány kilóval kevesebbet nyom, mint mielőtt visszavonult.

Bár az énekesnő látszólag jól érzi így magát, rajongói közül többen felteszik a kérdést: érdemes-e sanyargatnia magát? Reni anno a megasztáros szereplései és győzelme kapcsán is elmesélte, hogy mindig is küzdött súlyfelesleggel, egész élete harc a kilókkal, optimális súlyát pedig csak szinte minden jó falatról lemondva tudja megtartani.

De vajon meddig bírja azt, hogy mindent megvon magától, és a folyamatos fogyás-hízás nem bosszulja-e meg önmagát?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik