Szórakozás

Rettenetesen néz ki a szenvedő Terry Black! Fotó

terry black (terry black)
terry black (terry black)

Napokon belül műtőasztalra kerülhet Terry Black, akinél nyakcsigolyasérvet diagnosztizáltak. A híresség rettenetesen szenved.

Terryt az ág is húzza, hiszen szinte nincs olyan év, hogy legalább egyszer ne kellene megoperálni vagy ne esne át egy súlyos betegségen. Korábban a tüdejéből vettek ki daganatot, aztán a mellében találtak csomót. A gerince sem a régi már, folyamatosan szenved miatta.

Ám az utóbbi napokban kiderült, újabb betegségek is megjelentek nála. A vérnyomása rendetlenkedni kezdett és olyan ingadozó, hogy az már-már életveszélyes.

„Az orvosok sem tudják, mitől megy fel és le a vérnyomásom. Voltam mindenféle vizsgálaton, de semmi eredmény. Jelenleg többféle vérnyomásgyógyszert szedek. Azért kellene, hogy rendben legyek, hogy minél előbb meg tudjanak operálni” – mondja a kétgyerekes apuka, aki ráadásul influenzás is, ami szintén hátráltatja a beavatkozást. Orvosai azt mondták, ameddig gyulladás van a szervezetében, nem tudják megoperálni.

Ez azért is gond, mert Terrynek erős fájdalmai vannak, amit csak a műtét szüntethet meg, ráadásul a sérv a mindennapi munkában is hátráltatja.

Ráadásul azt tervezi, hogy a műtét után a gyerekekkel együtt Németországba költözik, amit már hónapok óta fontolgat, és amiről már a Hír24-nek is részletesen beszámolt. Ehhez azonban az kell, hogy minél előbb, lehetőleg még karácsonyt megelőzően megoperálhassák.

Terry azt sem titkolja, hogy lelkileg sincs a toppon, ami meg is látszik rajta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik