Szórakozás

Kitálal férje Polyák Lilláról

Polyák Lilla, Homonnay Zsolt (Polyák Lilla, Homonnay Zsolt)
Polyák Lilla, Homonnay Zsolt (Polyák Lilla, Homonnay Zsolt)

Senki nem gondolná az operett világában népszerűvé vált Polyák Lilláról, hogy főiskolás korában igazi „emós” volt. A színésznőt férje buktatta le.

Harmadéves volt musicalszakon Homonnay Zsolt, amikor először pillantotta meg későbbi feleségét, Polyák Lillát. „Bejött a büfébe egy szép magas lány. Prózai osztályba járt, és nekik volt egy nagyon erős művészi attitűdjük, mélyen drámai külső tartozott ehhez” – csipkelődött Zsolt bájos feleségével. Ahogy Lilla akkoriban kinézett, azt ma emósnak hívnák, mindenesetre a vastag fekete szemkontúr biztosan távol áll az Operettszínház sztárjának mai imidzsétől. „Olyan volt, mint egy Csehov hős” – tette hozzá Zsolt, de persze Lilla sem maradt adós a válasszal, amiből egyértelművé vált, milyen szakadék is feszült akkoriban a leendő prózai és musicalszínészek között. A házaspár azt is elmesélte, hogy Zsolt egy közös fellépés és az arra való állandó próba ürügyével környékezte meg Lillát. Zsolt taktikája bevált: szerelmük több mint másfél évtizede tart.

A házaspár két gyermekükkel, Zsomborral és Bulcsúval érkezett a csütörtökön látható DTK Show felvételére. Kriszta nagyon meg is lepődött, hogy az első percekben a srácok milyen fegyelmezetten üldögéltek a kanapén. Aztán persze a szülők cinkos kacsintással elárulták a műsorvezetőnek, hogy mindezt tetemes mennyiségű fagyi ígéretével érték el. Ezután persze a rengeteg játékkal lekötött gyerekek belakták a stúdiót, igazi családias karácsonyi hangulatot teremtve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik