Szórakozás

Egy különleges album

A népszerű tévésorozat történeteiből készült. Bemutató csütörtökön sztárokkal a fővárosban Videóval!

A STORY4-en nagy sikerrel futó Túrakommandó című turisztikai műsor két évadából egy különleges album készült -értesítette a Szeged24-et a csatorna. Eszerint a műsor forgatásai alatt igen sok értékes tudásanyag és fotó összegyűlt. Ezért a műsor szerkesztői úgy döntöttek, mindezt könyv formájában is a közönség elé tárják.

A csatorna beszámolója szerint a rendhagyó album szinte mindenben eltér a hasonló tematikájú kiadványoktól. Az alkotók törekedtek a fiatalos, bátor és egyedi arculatra. A sok-sok történet, személyes megjegyzés és a műsorban szerepelt sztárok vallomásai pedig garantálják a szórakoztató hangvételt, mellyel így – hitük szerint – minden generációhoz szólhatnak.

A Túrakommandó Album bemutatója csütörtökön lesz a fővárosban, délután négy órakor a Radisson Béke Blu Hotel, Zsolnay kávézójában. (Cím: 1067 Bp, Teréz krt. 43.)

A bemutatón számos sztrárral lehet találkozni. Ők Klausmann Viktor, Peller Mariann, Rácz Zsuzsa, Árpa Attila, Makány Márta, Fluor Tomi, Lola és Brasch Bence, a Rippel Fivérek, Weisz Fanni, Csonka Zsófia, Sík Márton, Ungvári Miklós, Polgár Krisztina, Dobó Ágnes, Szabó Dóra, Molnár Ferenc Caramel és Trokán Nóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik