Szórakozás

Halálra bulizza magát Elvis unokája

Priscilla Presley szerint legnagyobb unokája, Riley Keough túl sokat iszik és dohányzik, így hamarosan a sírba teszi magát.

A Presley-klánban hagyománya van a különböző káros függőségeknek, és a családi sormintát nem töri meg Riley Keough sem. A modell-színésznő az elmúlt pár hónapban megállás nélkül iszik, bulizik, annyit füstöl, mint egy gyárkémény, és olyan emberekkel barátkozik, akik rossz hatással vannak rá. Vagyis végső soron ugyanazt csinálja, mint a többi átlagos huszonhárom éves lány napjainkban.

Nagyanyja, Priscilla szerint viszont úton van a pokol felé, és a végzettel szórakozik legnagyobb unokája. Vagyis vagy elvonón, vagy terhesen, vagy emetőben végzi. Megregulázni viszont nem tudja, hiszen Riley már felnőtt, és nem enged beleszólást az életébe. Így Priscilla nem tud más tenni, mint lányát, Lisa Marie-t szidja, amiért nem nevelte meg rendesen legidősebb csemetéjét. Az ismerősök szerint Elvis özvegye és lánya már-már vérre menő csatákat vívnak egymással Riley miatt, és a helyzet egy rosszabb kettejük között.


A család aggódik az életvitele miatt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik