Szórakozás

Bugyi nélkül állt kamera elé Ciccolina és villantott

Az Olaszországban élő magyar százmazású szexszimbólum semmit nem öregedett az elmúlt években, legalább húsz évet letagadhatna, pedig lassan eléri a nyugdíjaskort.

Kovács István, Kovi az ismert felnőtt film producer meghívására érkezett Magyarországra Ilona, aki szívesen megmutatta a Fókusz kameráinak, amilye van. Mélyen dekoltált felsője látni engedte buja bájait is és így szintén azt láthattuk, Ciccolina nem néz ki rosszabbul, mint akár egy átlagos harmincas nő. Nem is csoda, ha 25 évvel fiatalabb pasi szereti, aki ráadásul feleségül is vette. Ilonának ez a harmadik házassága, férje ügyvéd, aki segít szexi felesége politikai karrierjének egyengetésében is. Mert, hogy Ciccolina továbbra is politizál és persze jótékonykodik.

Az RTL Klub kérdésére elmondta, ma is vállalna erotikus fotózást, főként ha a képek 10 oldalon jelennének meg. Azt mondja, a gázsijából nem luxusra költene, hanem a szegényeken segítene.

S bá elképzelhető, hogy történtek változások az elmúlt évtizedekben Ilona életében, egy valami állandó maradt, mégpedig az, hogy utálja a „bugyingót”. Természetesen ezúttal sem volt rajta, amit meg is mutatott a kamerának. Szerencsére csak akkorát villantott, ami még belefért az adott műsorsávba.

A szeximbólum azt is elárulta, hogy második házassága csupán egy évig tartott, ám azóta is sokat pereskedett volt férjéből. Ebből a kapcsolatból született a fia, aki már 20 éves és jövőre megy egyetemre.

Ilona vendéglátója, Kovi a Fókusznak elmondta, Ciccolinát mindenhol ismerik és bárhová megy a világban, szeretettel beszélnek róla és imádják.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik