Szórakozás

Brutál szexi magyar celebmikulások! Pikáns fotók

Dukai Regina, Zimány Linda, Kiszel Tünde, Oláh Gergő, Fekete Pákó és Vastag Csaba is piros ruhát öltött, sőt közülük néhányan még celebkrampuszt is találtak maguk mellé.

A hírességek sem siklanak csak úgy át december hatodika felett. Amíg az internet kifényesített csizmákba tett ajándékok hírétől hangos, a celebek Mikulásnak öltözve pózolnak rajongóiknak. A Hír24 összegyűjtötte az idei legszexibb celebmikulásokat.

Dukai Regina ma kacér télanyónak öltözve kívánt kellemes ünnepeket az interneten. A modell Debreczeni Zitával fotózkodott, aki gonosz krampuszként elcsente modelltársa piros sapkáját. A két gyönyörű lány fotóját több százan lájkolták az interneten, valószínűleg mindenki széles mosollyal fogadta őket a kéményből leereszkedve.

Fekete Pákó sem feledkezett meg a Mikulásról. A nigériai származású előadó hamisítatlan csokimikulásként pózolt egy raktárban, a fotót pedig az interneten is közzétette.

Oláh Gergőt és Antal Timit is elkapta már az ünnepi láz. A két énekes úgy döntött, hogy Mikulásnak és krampusznak öltöznek, hogy meglepjék a többi x-faktorost. Timi és Gergő családjaikra is gondoltak: videó üzenetben mutatták meg az otthoniaknak, hogyan festenek a téli jelmezekben.

Vastag Csaba Mikulásnak, Wolf Kati pedig télanyónak öltözve látogattak meg egy csapat kisgyermeket, sőt még egy rögtönzött koncertet is adtak nekik.

Zimány Linda ágyában fekve, álmoskásan készített magáról Mikulás napi képet. A szexi modell egy klasszikus piros sapkával a fején változott télanyóvá, az internetre feltöltött kép pedig percek alatt több ezer emberhez jutott el.

A kedvencünk talán mégis Kiszel Tünde, aki Donatellával együtt pózolt a kamerának. Anya és lánya vérbeli télanyóként mosolyognak a néhány évvel ezelőtt készült fotón, amelyet Tünci idén is megosztott rajongóival.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik