Szórakozás

Elmebeteg nő szállt rá Száraz Dénesre

száraz dénes (száraz dénes, )
száraz dénes (száraz dénes, )

A Jóban Rosszban szereplője feleségének adta ki magát egy nő a Facebookon. Száraz Dénes jó barátja, Kovács Patrícia is bedőlt a csalónak.

Mint ahogy annyi sztárral megtörtént már, Száraz Dénes nevével is visszaéltek a Facebookon. Erről a SuperMokka műsorvezetője, Kovács Patrícia mesélt. A színésznő elmondta, hogy a legnagyobb közösségi oldalon jelölte őt ismerősnek Dénes – vagy legalábbis akit ő annak hitt –, és ő vissza is igazolta.


„Később kiderült, a Facebook-profil mögött nem Dénes van, hanem egy nő, aki halálosan szerelmes belé. Ráadásul úgy tesz, mintha Dénes felesége lenne, abszolut úgy kommunikál róla, miközben a kollégámnak van egy gyereke és egy párja. Úgy tudjuk ráadásul, hogy ez nem is egy húszéves lány, hanem egy negyven év körüli nő – mesélte Patrícia. – Hogy jut el idáig valaki?

„Ha valaki motivált abban, hogy változzon, és felkeresi a pszichológust, akkor el lehet kezdeni a pszichoterápiát” – szögezte le Skultéti Sz. Katalin pszichológus, majd az említett esetre reagálva hozzátette: “Ha nem motivált, nem lehet vele mit tenni.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik