Szórakozás

Ikreket vár Katalin hercegnő?

katalin hercegnő (kate middleton, )
katalin hercegnő (kate middleton, )

Bár boldogabb nem is lehetne Katalin hercegnő, ugyanakkor egyelőre elég rossz állapotban van, mivel állandó hányinger gyötri.

Tegnap óta örömmámorban úszik Anglia, miután a királyi udvar illetékesei bejelentették, hogy Katalin és Vilmos gyermekáldás elé néz. Arról viszont a legtöbben megfeledkeztek, hogy van bőven miért aggódni a hercegnő és babája egészségéért. Kate jelenleg kórházban van, és ott is marad még jó néhány napig. Méghozzá azért, mert úgynevezett vészes terhességi hányástól szenved, aminek következtében nemcsak egyszerű reggeli rosszullétek jelentkeznek a kismamánál, hanem állandó hányás, a szervezete pedig semmilyen folyadékot vagy táplálékot nem fogad be.

Sőt Katalin állapota még súlyosabb, ugyanis a kór általában csak a nyolcadik hétben szokott először jelentkezni, de nála már a terhesség elején megjelent, és valószínűleg a teljes kilenc hónap alatt megmarad. Jelenleg állandó orvosi felügyelet alatt van a nagyobbik Middleton-nővér, és folyamatosan infúzióra szorul, hogy ki ne száradjon. A későbbiekben is gyógyszert kell majd szednie.

Az orvostudomány egyelőre nem tudja, hogy mi okozza a betegség kialakulását, így megszüntetni sem tudják a tüneteket, csupán enyhíteni. Egyesek szerint ez a tünet akár ikerterhességre is utalhet, vagyis elképzelhető, hogy nem is egy, de rögtön két trónörökös érkezik a brit királyi családba.


Óriási az öröm a baba miatt, de nagyon szenved a terhességtől

Ajánlott videó

Olvasói sztorik