Szórakozás

John Travolta végképp bekattant?

John Travolta azt állítja, hogy a szcientológus technikáknak hála, képes sérüléseket meggyógyítani a kezével, és erre bizonyítéka is van.

Ha valaki esetleg még nem tartotta csodabogárnak John Travoltát, akkor ez most biztosan megváltozik. A színész a Szcientológiai Egyház által kiadott Celebrity magazinban arról beszélt, hogy miként gyógyított meg egy embert a kezeivel. Travolta nemrégiben Sanghajban volt üzleti rendezvényen, ahol találkozott a szervező autóbalesetből lábadozó barátjával is. A férfit borzasztó kínok gyötörték a karambolban megsérült bokája miatt, ezért John felajánlotta a segítségét, hogy enyhítse a fájdalmát. A beteg pedig megengedte a színésznek, hogy egy különleges szcientológus kezelést hajtson végre rajta, ami egyfajta tenyéren keresztüli energiaátvitel. Alig néhány percet követően a módszer bevált, és kezdtek elmúlni a páciens fájdalmai. John pedig büszkén dőlt hátra, és fogadta az őket körülvevő tömeg gratulációit.

Az interjú megjelenése után a sokat támadott egyház vezetői is érezték, hogy a történet elég támadható, ezért kiadtak hozzá egy magyarázatot. Ami szerint Travolta nem azt állította, hogy meggyógyította a sérült bokát, csupán a kevesek által ismert szcientológus tanok segítségével átadott egy kis energiát a betegnek, és felgyorsította a test regenerálódását. Szerintük ez így már teljesen hétköznapi és elképzelhető.

Korábban az egyház másik reklámarcáról, Tom Cruise-ról is azt állították, hogy mágikus erővel bír, és képes a gondolataival befolyásolni a körülötte lévő embereket.


Travolta és mágikus keze

Ajánlott videó

Olvasói sztorik