Szórakozás

Megnősül a Playboy atyja

Hugh Hefner-Crystal Harris (Hugh Hefner, Crystal Harris)
Hugh Hefner-Crystal Harris (Hugh Hefner, Crystal Harris)

Hugh Hefner és a korban, valamint külsőleg egyáltalán nem hozzá illő barátnője, Crystal Harris ismét megpróbálkoznak a házassággal, első, botrányosan meghiúsult lagzijuk után.

Ha valaki több millió dollárt bukik az elmaradt esküvője miatt, mert az asszony váratlanul faképnél hagyta, akkor szeretné minél hamarabb elfelejteni mind a történteket, mind a hölgyet. Ám Hugh Hefnerben a büszkeség és a józan ész ritka vendég, így visszafogadta Crystal Harrist, és el is jegyezte megint. Szilveszterkor pedig oltár elé is vezeti, már amennyiben nem old kereket megint a kereken hatvan – igen, kétszer harminc – évvel fiatalabb szőkeség.

Heff és a Playmate tavaly júniusban, a világtörténelem egyik legdrágább lakodalmán mondták volna ki az igeneket, ám öt nappal a ceremónia előtt Crystal összepakolt és lelépett. Heffner egyik méregdrága Bentley-jével, az ujján egy hatalmas gyémánt jegygyűrűvel, amiket természetesen soha nem szolgáltatott vissza, mondván ezek neki fontos emlékek. Majd az elmaradt lagzi napján hatalmas bulit csapott Vegasban, és az egyik magazinban alázta majdnem férjét. A kebelcsoda elmondta, hogy azért hagyta el a Playboy korlátlan urát, mert rájött, hogy nem izgatja fel Hugh, és igazából soha nem is látta meztelenül.

Ám az idő telt, Crystal pénze elfogyott, a neve pedig kikerült a köztudatból. Így a huszonhat éves modell néhány hónapja visszakönyörögte magát a Playboy-villa elnöki lakosztályába, és azóta újra felhőtlen boldogságban élnek Hefnerrel.


Ismét rájuk lelt az őszinte, érzelmeken alapuló szerelem

Ajánlott videó

Olvasói sztorik