Szórakozás

Ganxsta Zolee és Kiki együtt csinálták

Kevesen tudják, hogy az Első Emelet frontembere a jég szerelmese. Hetente több alkalommal is hokizik barátaival, de nem csak a jó fizikai kondíció miatt.

Hazai jégkorong-rajongó hírességeink – az igazságos küzdelem szellemében – vegyes csapatokban mérkőztek meg a profi hokisokkal. Harsányi Levente, Ganxsta Zolee és Kiki is jégre lépett. Az Első Emelet frontembere azonban nem most kezdte a játékot, kevesen tudják, hogy már több évtizede a jéghoki szerelmese.

“Kisebb-nagyobb kihagyásokkal 21 éve játszom. Egy amatőr csapatban kezdtem anno, a Cannibals-ban, sok más zenészkollegámmal együtt. Bár mára csak Ganxsta Zolee és én maradtunk a régi brigádból, mi ketten a mai napig aktívak vagyunk, én például heti 1-2 alkalommal biztos a jégen vagyok. Ez egyrészt hasznos, a jó fizikai kondíció miatt, másrészt igazi barátságok köttettek a pályán. Bár nehezebb játék, mint amilyennek tűnik, mégis mindenkinek csak ajánlani tudom. Azt, hogy milyen fantasztikus is a jéghoki, mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy akit én az évek során levittem játszani, azok közül kivétel nélkül mindenki megszerette és azóta is űzi ezt a sportot” – mondta Kiki.

A zenésznek csak ritkán nyílik alkalma tapasztalt játékosokkal játszani, pedig az ilyen meccseken lehet a legtöbbet tanulni.

“Profikkal játszani leírhatatlanul csodás érzés, úgyhogy számomra az egész meccs felejthetetlen volt, legyen szó akár egy átadásról, egy passzról, vagy egy szép gólról. Nem is tudnék kiemelni csupán egyetlen momentumot, nekem minden egyes mozzanata örök élmény marad. Mivel barátságos mérkőzés volt, nem volt durvulás, remek hangulatban, jó társaságban játszottunk, ráadásul az erőviszonyok is kiegyenlítettek voltak, ezt mutatja az 1 gólkülönbséges végeredmény is” – árulta el Kiki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik