Szórakozás

Malek Andrea túlvilági erőket is bevet a döntéseihez

A Voice Mestere szerint a hatodik érzék akár életet is menthet. Az ezotéria a döntéseiben is segít, a tehetésgkutatóban sokszor hívja segítségül az égi erőket.

Igaz-e, hogy hisz az ezotériában?

Az összetartozásban hiszek, a mindent átfogó ragyogó és logikus rendszerben, és a szeretet mindenható erejében.

Hallgat a megérzéseire?

Persze! A megérzés nagyon fontos. Életet is menthet. A hatodik érzék segítségével gyógyítani is lehet. Dédapáink, dédanyáink idejében ez még nem volt idegen fogalom. Tudom, hogy semmi sem történik véletlenül, még akkor is, ha az élet éppen cudarul megleckéztet. Minden csapásnak van előjele, csak nem akarunk róla tudomást venni. A jó dolgokat is megérzi az ember, csak sokszor nem hiszi el. Szerintem midenképpen ez az út, vissza önmagunkhoz.

Olvas ilyen témájú könyveket, cikkeket?

Rengeteg filozófia-, vallástörténeti, szellemtudományos, és természetgyógyászati témájú könyvem van. Szeretek elmerülni bennük, mert úgy érzem, segítenek élni. Évekkel ezelőtt végre eljutottam egy világhírű pszichologus-író, Rüdiger Dahlke előadására. Nagy kedvencem lett, büszkén dedikáltattam vele a magyar nyelvű kiadásokat is. Az első mű, amit tőle olvastam: “Út a teljességhez” (Krankheit als Weg) robbanásszerűen megváltoztatta a betegségekhez való hozzáállásomat. Azt írja, hogy minden betegségnek meg van a pszichés háttere, és először azt kell gyógyítani. Minden nagyobb tünethez tartozik egy fejezet, egy témakör, és kérdések, amelyekkel megválaszolásával akár azonnali javulás is beállhat.  Akkoriban minden barátomnak megvettem ezt a könyvet. Legközelebb, mikor előadást tartott, odamentem hozzá, és megköszöntem a sok segítséget, amit a könyveivel adott nekünk, és megajándékoztam két saját lemezemmel. Jól megnézte őket, és nevetve összehasonlította velem a fotót: Jé, ez tényleg maga!

Mennyire izgulós típus? Aggódik a tanítványaiért?

Nagy hangsúlyt helyezek a felkészülésre. Mindent az ég-világon elmondok, amit csak tudok a témában, és figyelem a reakciókat. Meggyőzödésem, hogy fejlődni csak rendszeres munkával lehet, és ez a kiragadott időszak csak egy kicsi része egy pályának. Ha úgy nézzük óriási lehetőség egy tehetség számára, ha éppen a megfelelő formában van. Ha nem, akkor fontos állomás, ahol rengeteg ötletet, tudást tankolhat fel az ember. Tehát kiváló kollégáim segítségével átadjuk a tőlünk telhető legtöbb  tudást, és az eredményt a gondviselésre bízom, hosszú távon úgyis az Ő döntése az érvényes.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik