Szórakozás

Külföldön képezte magát Füredi Nikolett

Ennek köszönhetően évek óta a legjobb alakításait nyújtja.

Füredi Nikolett évek óta látható színpadon és elmondható, hogy szerepeiben mindig a lehető legjobb alakítást nyújtja. Ennek ellenére az Operettszínház művésznője nem elégszik meg a már megszerzett sikerrel, fontosnak tartja, hogy folyamatosan képezze magát. Ezért a múlt hónapban pár napra Németországba utazott, ahol részt vett a szakma nemzetközileg is elismert képviselőinek kurzusán.

„Elképesztő tempóban folyt az oktatás, szinte reggeltől estig órákon vettünk részt, hogy minél többet magunkba szívhassunk” –kezdi a Barátok közt Sarudi Lilláját is alakító színésznő. „Ötfős csoportokban dolgoztunk, ének, színészmesterség és táncórákon vettünk részt. A tanáraink mind-mind nemzetközileg elismert szakemberek voltak, akik nem csupán a saját területükön megszerzett tapasztalataikat igyekeztek átadni nekünk, hanem arról is képet kaptunk, hogy mire kell ügyelni egy külföldi szerződés megkötésekor, milyen dalokkal érdemes készülni és hogyan kell megjelenni egy válogatáson ahhoz, hogy jó esélyekkel induljunk”.

A színésznő szerint egy művész számára nagyon fontos, hogy állandóan fejlődjön és képezze magát.

„ Bár ez csupán csak pár napos képzés volt, mégis hihetetlen lendületet adott, és azt is újra megerősítette bennem, hogy ha valaki igazán szeretne érvényesülni, akkor azért nagyon keményen meg kell dolgoznia. Imádom az itthoni munkáimat, de a jövőben azt is kipróbálnám, hogy miként állom meg a helyem külföldön.”- tette hozzá a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik