Szórakozás

Dévényi Tibor a halálról beszél

dévényi tibor (dévényi tibor, )
dévényi tibor (dévényi tibor, )

Orvosi vizsgálaton járt a napokban Dévényi Tibor, ahol kiderült, magas a vércukra. Éppen ezért drasztikus lépésre szánta el magát, ugyanis szeretné még élvezni az életet, és az sem mellékes számára, hogy fel kell nevelnie 11 éves kisfiát.

Az ismert DJ és televíziós az év elején komoly balesetet szenvedett, egy rendezvényen leesett a színpadról, és csúnyán összetörte magát. Rehabilitációja mostanra fejeződött be, és bár leletei általában jók, a vércukorszintje magas. Ennek egyik oka pedig a testsúlya, ami miatt a közelmúltban döntő lépésre szánta el magát.

„Elkezdtem figyelni a táplálkozásomra és így leadtam 5 kilót. Ez azonban kevés, még tíztől meg kellene szabadulnom. Ehhez azonban már nem elég csupán odafigyelni. Sportolni is kellene, de sajnos ez csípőprotézissel nagyon nehéz dolog. Ráadásul mindig éjszaka vagyok éhes, amikor vége van egy-egy bulinak. Természetesen ez a legártalmasabb. Csak az nyugtat, hogy a legutóbbi vizsgálaton a szívem rendben volt. Ennek ellenére elhatároztam, hogy drasztikusan változtatok az étkezésemen” – fogadkozik Tibi bácsi, aki azt is elhatározta, karácsonykor is diétázik, és ellenáll még a beigli kísértésének is, pedig az a kedvenc étele.

Dévényi Tibort egyébként az is megrémisztette, hogy kortársai közül többen is elhunytak a közelmúltban, így Komár László és Vallai Péter is.

„Rossz érzés, amikor rájössz, hogy a korosztályodat kezdi csipkedni a kaszás. Nem örömteli dolog hetente temetésre járni” – tette hozzá Tibi bácsi, aki szerint ő abba halna bele igazán, ha nem foglalkoztatnák, és az átlag nyugdíjasok életét kellene élnie.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik