Szórakozás

Balhé Damu Roland körül

damu roland (damu roland, )
damu roland (damu roland, )

Feljelentést tettek a tervezett Damu Roland film producere ellen, aki körülbelül két hónappal ezelőtt nyomtalanul eltűnt – mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt.

Filmet akartak készíteni Damu Roland életéből, melynek főszerepére ő magát szerették volna felkérni. A tárgyalások azonban el sem jutottak abba a fázisba, hogy a börtönben ülő színészt megkereshessék, ugyanis a készülő alkotás producere eltűnt.

„Úgy gondoljuk, hogy átvert mindenkit. Tudomásunk szerint többekkel is tárgyalt és ígéretek is voltak szponzoroktól. Pénzt azonban nem láttunk, mint ahogyan azóta őt sem” – mondta legutóbb a Hír24-nek az egyik stábtag, aki tegnap friss információval is szolgált az ügyben.

Elmondta, hogy mivel továbbra sem került elő a producer és a pénz is eltűnt, amit a szponzoroktól összeszedett, így feljelentést tettek ellene. Azt, hogy pontosan milyen összegről lehet szó, csak megtippelni tudta a megvezetett stábtag. Állítólag eddig 5-6 millió forintot keresnek az eltűnt férfin, de nem lehetetlen, hogy később előkerülnek még károsultak. A filmes éppen ezért azt kéri, ha valakinél felbukkant a producer, aki a készülő Damu filmre kért pénzt, akkor mindenképpen jelentkezzen, mert csak így van rá remény, hogy felgöngyölíthetik az ügyet.

Addig is nem tehetnek mást, mint, hogy várják a vizsgálat eredményét és reménykednek abban, hogy kézre kerül a csaló. A stáb egyébként még bízik abban, hogy esetleg mégis le tudják forgatni a tervezett filmet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik