Szórakozás

Erkölcstelen show-ban nőtt fel a sztár

A Két pasi meg egy kicsi című népszerű amerikai tévésorozatot bírálta Angus T. Jones, aki kilenc éve szerepel benne, és csaknem 76 millió forintnyi fizetést kap epizódonként.

Angus T. Jones tízéves kora óta dolgozik a tévéshow-ban, egy YouTube-videóban beszélt arról, hogy az utóbbi időkben folytatott bibliai tanulmányai során ébredt rá, mennyire visszás számára a sorozat sikamlós humora.

Kérem, ne nézzék többé. Kérem, ne töltsék meg a fejüket erkölcstelenséggel” – mondja a 19 éves Jones a felvételen, és többek között kijelenti: “Nem lehet igaz istenfélő ember az, aki egy ilyen tévéműsort néz.”
A színész epizódonként 350 ezer dollárt (közel 76 millió forintot) kap a CBS sorozatában játszott szerepéért a BBC online cikke szerint. A sorozatot készítő CBS és a Warner Bros. Television hétfőn nem kommentálta Jones nyilatkozatát.

A videó újabb nehézségeket okozhat a szériának, amelyet 2011-ben megtépázott egy korábbi főszereplője, Charlie Sheen botrányos távozása. A sorozat producereit nyíltan gyalázó Sheent kirúgták, és a nyomában támadt űrt egy másik szereplővel, Ashton Kutcherrel töltötték be.

A sorozat már a tizedik évadánál tart, átlag 14 millió amerikait ültet a képernyő elé, és világszerte húsz országban vetítik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik