Szórakozás

Lézerrel égették a Megasztár felfedezettjének arcát

mujahid zoli (mujahid zoltán, )
mujahid zoli (mujahid zoltán, )

A Megasztár felfedezettjét, Mujahid Zolit tinédzser kora óta zavarták az arcán lévő hegek, ezért most egy lézeres beavatkozásra vállalkozott.

A kiütéses hegek vagy a pattanások után megmaradó bőrhibák megkeserítik az ember életét. Így járt Mujahid Zoli is, akinek tinédzserkora óta teszi pokollá az életét ez a probléma. A nem is olyan rég Londonból hazaköltözött énekes végre azonban megtalálta a megoldást a gondja megoldására.

“Sosem szerettem visszanézni magam a tévéfelvételeken, ugyanis rettentően zavartak az arcomon lévő hegek. Mindent megpróbáltam, hogy eltakarjam őket. Drága kozmetikumokat vásároltam, sőt könnyű fedésű alapozót is használok, mielőtt utcára lépnék. Ismerőseim hívták fel a figyelmemet arra, hogy egy új módszer segítségével végre örökre száműzhetem a hegeimet” – mondta a Hír24-nek Mujahid Zoltán.

A Megasztár felfedezettje a minap egy órán át tartó lézeres arckezelésen vett részt, ahol a szakemberek alaposan megdolgozták a bőrét.

“A lézer pontszerűen égeti a bőrt, ami által meginduló folyamat során kisimulnak a hegek. A kezelés elején érzéstelenítővel teljesen lezsibbasztották az arcomat, majd következett a beavatkozás. Egy kicsit fájdalmas volt, de megérte. Most néhány napig a lakásban kell maradnom és kerülnöm kell a fényt. Úgy képzeljék el az arcomat, mint aki jócskán leégett a nyári napon” – árulta el Mujahid Zoli, akinek arcán még jó ideig minden hónapban meg kell majd ismételni a lézeres beavatkozást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik