Szórakozás

Keményen beszóltak az angol X-Faktor mentorának

Robbie Williams megelégelte, hogy jó barátjával, Gary Barlow-val folyamatosan gúnyolódik mentortársa, Nicole Scherzinger, ezért kissé megalázóan helyretette az énekesnőt.

Az idei angol X-Faktor állandó műsoreleme, hogy Nicole Scherzinger beszól Gary Barlow-nak, és egy általa kitalált gúnynévvel, a Borelow-val illeti. Utalva arra, hogy a Take That énekese elég egykedvűen üli végig a legtöbb elő show-t, és sok érzelem nem tör elő belőle, ami a popdíva szerint unalmassá teszi Gary-t. Az állandó savazásból pedig nem a célpontnak, hanem legjobb barátjának Robbie Williams-nek lett elege, és legutóbbi interjújában visszavágott a Pussycat Dolls egykori frontasszonyának.

Rob szerint jobban tenné Nicole, ha csendben maradna, ugyanis Gary nemcsak mentorként ezerszer jobb, mint ő, de énekesként gyakorlatilag a bokájáig sem ér fel a kollegina. Sőt még mindig fejlődik, egyre jobb és viccesebb, vagyis tökéletes vezetője a zsűrinek. Emellett Rob szintén alkotott egy gúnynevet Lewis Hamilton asszonykájának, és Nicole Shitsingernek hívja, ami egy picivel erősebb és sértőbb, mint amit Scherzinger adott Barlow-nak.


Kemény kritikát kapott Nicole Robbie-tól

Ajánlott videó

Olvasói sztorik