Szórakozás

Fény derült Amy Winehouse titkos románcára

Amy-Winehouse(960x640)(1).jpg (amy winehouse, )
Amy-Winehouse(960x640)(1).jpg (amy winehouse, )

Pete Doherty először beszélt arról, hogy hosszú hónapokon át Amy Winehouse szeretője volt teljes titokban, amiről alig tudtak néhányan.

Bevett szokás a sztárvilágban, hogy egy hírességről azt követően tudunk meg a legtöbbet, amikor már meghalt. Nemrég az anyukája titkolt betegségére derült fény, most pedig a titkos románcára. Méghozzá Pete Doherty-vel. A viszonyról maga, a nemrég szabadlábra helyezett énekes beszélt. A Babyshambles egykori frontembere hosszú hónapokon át alkotott egy párt a tavaly tragikus körülmények közt elhunyt énekesnővel. A szerelem óriási volt köztük, de mindent tönkretett Amy furcsa természete, amikor teljesen váratlanul kegyetlenül kezdett viselkedni Pete-tel, és többször még meg is ütötte. A kapcsolatukat szándékosan tartották titokban, és szakításukat követően is tagadták, csak a legközelebbi ismerőseik tudtak róla. De most Doherty úgy érezte, hogy beszélnie kell róla, ugyanis még mindig szereti Winót, de ezt már nem mondhatta el neki.

Amy és Pete románcáról sokat pletykáltak a kétezres évek közepén, de ők mindig csak barátokként beszéltek egymásról, és soha nem is kapták rajta őket félreérthetetlen helyzetben. Ám bármit is tudott a közvélemény a kapcsolatukról, abban mindenki egyetért, hogy Doherty igencsak nagy szerepet vállalt Winehouse önpusztításában, ami korai halálhoz vezetett. Ugyan sosem volt egy angyal, de igazán akkor kezdett zülleni, amikor az énekessel megismerkedett, aki lehúzta maga mellé a drog poklába.


Sokkal többek voltak barátoknál

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik