Szórakozás

Ezért figyel most egészségére Csisztu Zsuzsa

6000 darab, egy hétre elegendő immunerősítő vitamint osztanak szét Budapest különböző részein a Magyar Vöröskereszt munkatársai a Vitafree felajánlásának köszönhetően. A XIII. kerületi rászorulók számára rendezett osztásban Csisztu Zsuzsa is közreműködött.

Idősek és rászoruló nagycsaládosok számára rendezett jótékonysági vitaminosztást a Magyar Vöröskereszt Budapesti Szervezete. A vitafree.hu webshop ugyanis 6000 darab immunerősítő vitamincsomagot ajánlott fel a részükre.

A csomag egyheti, nagy dózisú, komplex vitaminkúrát tartalmaz, ami megfelelően készíti fel a szervezetet a tél kezdetére. A vitaminosztás mellett a szervezők az egészséges táplálkozás és a mozgás fontosságára is fel akarták hívni a figyelmet. Csisztu Zsuzsa, aki közismerten sportos és egészségtudatos életet él, a rászoruló nagycsaládosok számára szervezett osztásban segített.


„Fontos, hogy ne várjuk meg a betegséget, hanem előzzük meg! A prevencióra pedig a legalkalmasabb eszköz a vitamintabletták szedése, főleg így télen, amikor kevesebb természetes vitaminforrás áll rendelkezésre” – mondta Csisztu Zsuzsa, aki orvos férje javaslatára maga is tudatosabban figyel ezekben a hónapokban az egészségére, hiszen második gyermekét várja és így mindkettőjük vitaminszükségletének biztosításáért ő felel.

A műsorvezetőnő elmondta, a XIII. kerületi rászorulók számára 800 doboz vitamin sikerült átadniuk. Varga Ágnes a Magyar Vöröskereszt Fővárosi Szervezetének igazgatója elmondta, a vitaminosztást folytatják Budapest több területén is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik