Szórakozás

Kipakol szobatársa Zámbó Krisztiánról

Szabó Dávid, az X-Faktor versenyzője az éj leple alatt hagyta ott volt szobatársait és Oláh Gergőhöz költözött át.

Megváltozott az X-Faktor versenyzőinek szobabeosztása. Zámbó Krisztián, Szabó Dávid és Stone a verseny kezdete óta együtt laktak, de úgy tűnik, már megelégelték az együttlétet. Szabó Dávid az After X-ben mesélt arról, hogy Fehér Zoli kiesését követően már ki is költözött a szobájából, sőt állítólag Stone is ezt tervezi, így Krisztián hamarosan egyedül maradhat.

Dávidot két volt lakótársa azzal ugratta az After X-ben, hogy az éj leple alatt költözött át Oláh Gergőhöz a két héttel ezelőtt kiesett Fehér Zoli helyére. Azt mondja, ott sokkal nagyobb csend van és jobb a szoba aurája is.

“Gergővel közel egyforma az időbeosztásunk, közös a mentorunk és az elfoglaltságaink is sokszor közvetlenül egymást váltják. Így nem zavarjuk egymást, nagyjából azonos időben kezdődik a napunk és egy időben is ér véget. Így tényleg nem zavarjuk a másik köreit. Ráadásul Zoli szobájának valóban pozitív atmoszférája van. Ahhoz tudom hasonlítani ezt az egészet, mint amikor a nagyobbik testvér kirepül, és a kisebbik beköltözik a szobájába. Én pont így érzek ezzel az átköltözéssel kapcsolatban” – meséli Szabó Dávid.

Úgy tudjuk, hogy nem csak Dávid elégelte meg az összezártáságot. Stone az egyik napilapnak úgy nyilatkozott, hogy már betelt nála a pohár Jimmy fiának butaságaival. Úgy gondolja, hogy Krisztián sokszor egy tizenkétéves gyerek szintjén van, aki folyamatosan útban van. Stone úgy indult el a boldog Krisztián-mentes élet felé, hogy egy éjszakára már ki is költözött az X-Faktor-Házból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik